Sol Englene

Engleaften februar 2017 v/ Marianne Elisabeth Pedersen

Solenglene er store lysende, med et stærkt transformerende lys der både er kridt hvidt som det hvideste hvide, helt rent hvid, en hvidhed der er helt rolig og som beroliger og giver klarhed og styrke og de er et gyldent lysende lys, der ikke er guld eller sølv, men deres egen lysende gyldne strålende glans der lyser lige ud i rummet. Når du ser dem, stråler de som en lyskilde der stråler ud til verden og belyser omgivelserne.

De har meget store vinger, som også er i det gyldne lys, med en struktur i vingernes overflader ikke som de fjeragtige vinger som ærkeenglene oftest har, men som et fortættet gyldent lys med bølger og krusninger i overfladen. De store vinger peger oftest opad. Der findes solengle med store vinger, der peger nedad og med helt glat overflade.


Solenglene har om det kuglerunde hoved en skinnende lyskrans, nogle gange er der flere lyskranse omkring englene, nogle større end andre. Solenglene står på en Gylden lys kugle eller på en rund lysplade.

De kommer fra en solverden hvor lyset er fyldt med styrke og livsenergi, med en gennemtrængs kraft og en klarhed og renhed, der transformerer os her på jorden.

 

Deres verden og solplaneterne er af komprimeret fortættet lyskraft, der i forhold til de lette frie solengle opleves som et fast stof. Solplaneterne er flydende i deres komprimerede konsistens og er konstant i en flydende bevægelse.

Solenglene lever i en Solenergi, der for mennesker kan virke brændende, men som med en højere bevidsthed opleves som varm, blød, kærlig, omsorgsfuld og livgivende. Det er en fuldkommen favnende og tryg tilstand som er helt uden den frygt vi kender til fordi vi lever i lys og mørke på samme tid.


Solenglene bærer et visdomslys til os og de søger at belyse og give styrke til lysmennesker og de søger de, der søger lyset ved at åbne dem for solverdens visdom.

 

Ved at deres lys strømmer igennem os styrkes vores bevidsthed og vi styrkes i vores evne til egen udvikling. Vi styrkes i vores evne til at tro på de input vi oplever og den information vi modtager fra alle englene som helhed, samt fra Mestrene. Solenglene arbejder hovedsageligt gennem vores kronechakra.


Solenglene belyser mestrenes Ashrammer så de får mere kraft til at komme igennem over for mennesker og for hele menneskeverdenen i de forandringsprocesser vi skal igennem. De stråler styrke ind i de skabelser og fornyelser som vi står overfor.


Solenglene belyser de små engle, så de bevarer modet overfor mødet med utilfredse og mismodige mennesketilstande, som er så svært for de små engle, da de ikke forstår grunden til det. De er selv så fyldt med glæde og ser kun det smukke i alle livsformer.


Solenglene er selv i en af de højeste bevidsthedsformer og har ikke langt til Gud. De er ikke selv i transformation eller i udvikling på den måde vi forstår det, men er i stedet i en konstant vedvarende ro og noget, der ligner vores forståelse af væren. De centrere sig i denne visdoms ro med en indadvendt styrke, der retter sig op mod Gud. Det er derfor deres lysende strålende Glorieagtige kraft er så stærk.


Den evige centrerede kraft indad og op mod Gud bringer dem hjem til Gud den dag de intet ønske har om det og ikke venter det, men er gud i deres virke.


Solenglenes lys går lige igennem os mennesker. Vi er som en transparent si hvor lyset glider lige igennem. De renser vores fysiske legeme, de forløser vores følelser, de skaber nye tanker hos os og de styrker vores bevidsthed og får os til at bevæge os lettere i vores udvikling
armedon.com ©2017 alle rettigheder forbeholdes