Arrangementer
Clairvoyance

Platformsclairvoyance

Aften med svar til alle.

v/ Marianne Elisabeth Pedersen


 Oplev en clairvoyance aften hvor du får beskeder til dig, dit liv og din fremtid. I løbet af aftenen gives der clairvoyant besked til alle og der bliver mulighed for at stille spørgsmål også til clairvoyance.

Hvis du har noget på hjertet så kom og få svar, eller kom og få at vide hvad der ligger til dig, eller hvis du bare er nysgerrig og gerne vil opleve clairvoyance.


2021;

d. 15 oktober Aftenen er fyldt op. Der er lukket for flere tilmeldinger.


d. 10 december


2022;

d. 4 februar

d. 25 marts

d. 7 oktober

d. 25 november


Clairvoyance aftenen begynder kl. 19.00 og slutter ca. kl. 22.30  

(hav en bagkant, så vi slutter samlet)    


Entre kr. 275.- der er tilmelding.

mp. 53097


Alle er velkomne. Det kræver ingen forudsætninger, kom gerne med et åbent sind. 

Dørene åbner 15 min. før vi starter.


Der serveres te, kaffe og lidt godt.

Nye Verden

Nærværets Engle

En Sjælsgennemtrængende Oplevelse

Workshop vejledt af din solengel forbundet til din sjæl. 

Søndag d. 31 oktober 2021

Dette er for dig der gerne vil have kontakt med din sjælsengel, og ved dens vejledning leve det meningsfulde liv forbundet til engleriget og din sjæl. Du vil opleve guddommelig indstrømning som beriger din sjælsgennemtrængning og giver dig en større helhedsoplevelse af det meningsfulde liv, dets opgaver og udfordringer. Når du har forbindelse til din egen nærværets engel får du en større forståelse for din livsbane og balancen i livet. Du vil knytte dig til en højere vejledning og være mindre fokuseret på livets almindelighedder. Din bevidsthed forøges og din sjæl frigøres. Din evne til at skabe bliver kun større, og du har lettere adgang til det. Du har brug for at udfolde dine opgaver. 

Vi skaber en forståelse af hvem nærværets engel er, og hvordan den vejleder os i vores liv. Vi møder den med vores bevidsthed og bliver klar over dens lys. Vi lader os vejlede af den og du får klare svar på din livsbane samt meget mere, så deltag på denne workshop og åben op for bevidstheden om din sjæl og nærværets engel.


Søndag kl. 10.30 til kl. 17.00

Workshoppen koster kr. 1200.-

Der serveres kaffe/te, og lidt godt


Du tilmelder dig ved indbetaling af kursusgebyr og sms tlf.: 21 40 47 73.


mobile pay 53097

Ærkeengle

Engle verdenen

Engle samler din bevidsthed, klargør din sjæl, lyser igennem dig og gør dig klar til den store åbenbaring.

 

Engle vågner med dig hver morgen, de ser med dine øjne virkelighedens underfundige moras og virkeliggør åbningen af noget større.

 

Engle drømmer med dig om natten og forudser din fremtidige udvikling på vejen af livets blomstrende stier. 

   De griber dig med vingerne, løfter dig op i deres vingesus

og viser dig alt fra de rette vinkler.


På engle aftenerne møder vi englene, deres visdom og deres barmhjertige og helbredende energi, der forløser vores smerte og løfter os op i kærligheden. Kom og få budskaber eller kanaliserede beskeder fra din engel og oplev engle energien i dit hjerte. En aften fyldt med englenes nærvær. 

Englene kan skabe, der hvor intet er, og hvor fantasien holder op.

Der hvor håbløsheden indhenter os og der hvor ligegyldigheden overtager.

De er visdommens og helbredelsens bærere.

Lad dem vise dig vejen. 

De fører dig sikkert igennem.

Nærværets Engel

Engle aften 2022

Kanaliserede Budskaber

Der er altid en personlig oplevelse til hver enkelt på engle aftener.Entre 2022 kr. 300.-


kl. 19.00 til ca. kl. 22.30

(hav en bagkant, så vi slutter samlet)


Der er bindende tilmelding.

         Betaling på Mobilpay 53097


Telepati

Den Nye Verdensorden 

Hvem er jeg i den nye verden Fyldt med Hvid Magi

Workshop vejledt af Sanat Kumara

verdens Herren

d. 2. og 3. oktober 2020

spirituelt


kærlighed
mestrene

     Befrielsens Karma

 Opløsning af Karmiske Mønstre

Workshop med åndelig indstrømning fra hierarkiet


d.. og  2021

Med hierarkiets åndelige indstrømning bevidstgøres du på denne workshop i emnet karma. Vi opnår en bred forståelse af karma som en meningsfuld vej til sjælens befrielse. Synliggørelse af dit eget karmiske mønster giver mulighed for at gribe ind og forløse. Vi taler om principperne for at skabe god karma samt karmisk befrielse. Ved at forbinde dig med din sjæl vil vi på denne workshop nyorientere dig mod de evige sandheder. Når loven om karma bliver forstået og anvendt rigtigt, bringer den lykke, godhed og frihed fra smerte og lidelse. Vi gennemgår grundlæggende teorier og der gives en bred forståelse af emnet, så du finder retningen i livet - den strålende vej. Befrielsens vej.

Du får individuel vejledning til dine karmiske mønstre og konkrete anvisninger til, hvordan du selv kan arbejde videre med det efterfølgende.


Fredag kl. 18.00 til kl. 22.00

Lørdag kl. 12.00 til kl. 17.00/18.00 (hav en bagkant, så vi slutter samlet)


Workshoppen koster kr. 1300.-

Der serveres kaffe/te, kage og frugt, og der mediteres begge dage.


Du tilmelder dig ved indbetaling af kursusgebyr og sms tlf.: 21 40 47 73Et med de højere Hierarkier        En Telepatisk Oplevelse         Workshop med telepatisk besked fra Hierarkiet

d. . og . oktober 

Evnen til at kommunikere telepatisk findes i selve naturens substans. Og vi har alle et telepatisk samspil med andre mennesker i en eller anden grad. Vi kan også åbne for evnen til telepatisk forbindelse med de højere hierarkier. På denne workshop vil vi arbejde med de mentale principper for telepati. Vi gennemgår de forskellige former for telepati og vi øver os i at udvide vores mentale aktivitet, så vi får åbnet op for en større telepatisk indstrømning og får oplevelsen af, at kunne modtage beskeder fra de højere dimensioner. Vi gennemgår virkningen af kontakt og modtagelighed fra universets visdom og vi arbejder på en større telepatisk sensitivitet overfor mentale indstrømninger. Så vi både kan skelne mellem de forskellige mentale signaler, men også opnå viden om hvorledes vi udvikler vores egen telepatiske kapacitet, samt anvende det som en grundlæggende vejledning fremover.

På denne workshop får vi en bred og grundig forståelse for telepati og vil selv kunne anvende evnen. Du får individuel vejledning til dine telepatiske oplevelser og konkrete anvisninger til hvordan du selv kan arbejde videre med det efterfølgende. Alle er velkomne, det kræver ingen forudgående kendskab.


Fredag kl. 18.00 til kl. 22.00

Lørdag kl. 12.00 til kl. 17.00/18.00 (hav en bagkant, så vi slutter samlet)


Workshoppen koster kr. 1200.-

Der serveres kaffe/te, kage og frugt, og der mediteres begge dage.

Chakraenes Forvandling

             En 2 dages workshop
     v/Marianne Elisabeth Pedersen

På denne workshop vil du opleve en forvandling gennem dine chakras energi og deres fortællinger.
Vi arbejder med chakra ud fra et holistisk verdenssyn hvor der tages fat i det fysiske, det følelsesmæssige det mentale og alt knyttes op til en sjæls vejledt forståelse. Der er en teoretisk forståelse, en erfaret oplevelse og en clairvoyant vejledning til hver enkelt på workshoppen.
Vi gennemgår de grundlæggende principper for hvad chakrene står for og ser på hver enkelt, så i hver især får guidens og svar til et eller to chakra
som du især skal sætte fokus på i din udvikling således at der opnås større ro, balance, handlekraft og fornyelse i dit liv. Sammen vil vi udvikle evne til at leve gennem hjertet og have større hjerte chakra energi i forhold til et glædesfyldt meningsfyldt og skabende liv i harmoni med vores nærmeste.
Det er magisk at opleve den forvandling der skabes ved at forstå energierne i hvert enkelt chakra og opleve selve den transformation og forøgelse af livskraft, der ligger i at ophæve ubalancer i kroppens energi centre.
Der gives clairvoyant vejledning og opgaver til hver enkelt til at arbejde videre med efterfølgende. Der mediteres begge dage.

Alle er velkomne, det kræver ingen forudsætninger kun, at du er åben og ønsker forvandlingens rejse.

Workshop foregår over to dage kl. 11,00 – 16,30 samt en opfølgende aften kl. 18 - 21


Lørdag d. og søndag d.


Der serveres kaffe/te, frugt m.m. medbring en lille frokost.


Workshoppen koster kr. 1800.-

Begrænset antal pladser på kurset. 


Du tilmelder dig ved indbetaling af kursusgebyr og sms tlf.: 21 40 47 73