Kuthumis funktioner ud fra 2 stråles energi

I Mestrenes lys d 15/12- 2016


Kuthumi og hans funktioner på 2 stråle, samt budskaber fra Kuthumi om dit formål med livet.


v/ Marianne Elisabeth PedersenOphævelse, renselse og forfinelse af dit sinds labyrinter fjerner sløret, så du ser dit livs sandhed og målet med dit arbejde. Udrens dine gamle forståelser og fastlåste trosretninger. Slip din gamle trosverden, som  ikke længere er dine redningsplanker, men grib fat i den rene indstrømning, som er en oplevelse, du kan bringe ud i verden i dit eget budskab.


Inspirationen du har er som frø, der skal sås og spire, så de selv kan vokse sig store ved egen kraft. Modtag al din inspiration og så med glæde og lad det vokse uden at vide om planen. Nye ideer og nye indstrømninger flyder ind og søger sin vej gennem dine handlinger.


Rens dit sind så lyset skinder klart igennem og lad alle se igennem lyset og ud i det store rum af viden, indsigt, planer og opbyggende storhed. Ingen og intet ønsker at forhindre dig, så dit mod vil bringe nye virkelighedder til verden og du sår frøene til nye faunaer af lysskabende verdener, der stråler i rene klare farver og viser vej til alle, der er søgende så deres sjæls storhed kan udvise sit sandelige Guddommelige indhold.


Renhed, forfinelse og sart sårbarhed er det, der gør sindets slør tyndt og gennemsigtigt, så du ser Universets indhold og hører Mestrenes lære. Mestrene lærer dig at bygge åndelige verdener på jorden og de lærer dig at være sjælen. Din sjæl er så meget større og gennem den opstår dit lysarbejde med de rigtige resultater.


Kuthumi hjælper dig med renselse og forfinenlse af sindet, så du ser klart igennem.


Kuthumi hjælper dig med at opfange inspirationen og omsætte den i handling.


Kuthumi hjælperdig med at sjælen synliggøres


Kuthumi hjælper dig med klarhed i forhold til den Guddommelige plan


Kuthumi hjælper dig med at forstå Guds ord.


Kuthumi underviser dig i at udføre dit formål med livet.-------------------------------------------------------------------------------------Visdom af Alice Bailey


Visdom er viden vundet gennem erfaring og motiveret af kærlighed. Stor kærlighed til sandheden.
-------------------------------------------------------------------------------------
Det sårede hjerte skal der mod til at mærke på og leve med.

Din sårbarhed er din visdomsgave.

Det er din dybe sårbarhed og din svaghed når du fjerner alle parader, masker og facader

og står følelsesmæssigt nøgen

der gør dig sandfærdig

og dermed giver dig muligheden for selvrefleksion og indsigtAf Marianne Elisabeth Pedersen 2008armedon.com ©2016  alle rettigheder forbeholdes