Hvordan ser sjælen ud

Sjælens legeme - en klarsynsoplevelse sommeren 2006Det er uhyre vanskeligt at nå ind til en person, der er på medicin af typen lykkepiller og lignende, og det er derfor ikke altid muligt at få kontakt. Det er, som om personens indre er pakket ind i vat. Det er udefinérbart og uden respons.

 

Denne eftermiddag sad jeg og healede uden at få den fornødne kontakt med hende, og derfor uden at kunne hjælpe som ellers.

 

Vi havde siddet længe i stilhed da jeg per refleks drejer rundt som jeg normalt gør ved en uventet lyd, eller når jeg mærker noget uventet. Men der var ingen lyd. Kun stilhed.

 

Glidende lydløst gennem luften ser jeg et stort glasklart legeme. Det glider blødt gennem luften forbi mit ansigts højre side. Det er meget stort, glasklart og afgrænset men uden nogen kant og alligevel klart afgrænset til luften, der virker diset i modsætning til legemets klarhed.

 

Legemet reflekterer ikke farver som sæbebobler gør, den er helt uden lys i sig.

 

Den bevæger sig blødt og formfuldt.

 

Legemet standser i luften ca. 30 cm over kvindens liggende krop, og står stille lidt. Af størrelse er den større end kroppen og den strækker sig så den passer i længde og bredde, og svup, så sænker den sig hurtigt ned og forsvinder ind i hende.

 

Jeg sidder og ser hendes smukke ansigt få liv, farve og  glød, og jeg ser, hvordan trækkene glattes og hele udtrykket forvandles, og bliver levende og udtryksfuldt. En utrolig forvandling.

 

Den dag i dag ved jeg ikke om hun er bevidst om hendes sjæls tilbagevenden, men jeg ved, at hun har det godt og lever et dejligt liv.

 

En sidste refleksion

 

Dualisme opstår i begrænset kærlighed. Kærlighed i sin rene form er enhed. På denne jord har vi dualismen. I universet er der enhed, da det består af ren kærlighed.

 

Der skal mod til at vælge kærligheden og til at leve i kærlighed.
armedon.com ©2008-2010  alle rettigheder forbeholdes