Evighedens Engle

Engleaften d 8 december 2016 v/ Marianne Elisabeth Pedersen

Ærkeenglen Jeremiel og Ærkeenglen Michael

Ærkeenglen Jeremiel opleves som en meget høj, slank elegant og stærkt vedholdende, som en der holder igen og står imod. Jeremiel har høje slanke meget stærke vinger der pejer opad med et lidt svanagtigt udseende og så har han et sæt små hjælpevinger lige nedenunder og indenunder. Det mindre sæt vinger ses ikke så tydeligt eller hele tiden.

Jeremiel er i en klar lysorange farve og i flere blå og grønnefarver der toner ind imellem hinanden og med tyrkise toner over sig, der oplevedes et himmelblåt skær hen over Jeremiel..


Jeremiel varsler til os, han varsler det forgangne og han bebuder det fornyede og han siger:


Du skal ikke være bange, din utryghed ødelægger for oplevelsen af glæde ved nyskabelsen. Du skal tro på at det nye frugtbare er bedre for alle og at du ikke er drivkraften men kun en hjælpende hånd, der lægger frøene til nyskabelserne. Alle former og alle levende har deres egen opbyggende kraft, der får dem til at vokse på egen hånd. Send en hjælpende hånd til alle du møder og lad mig holde alt og alle oprejst så ingen falder på vejen. Giv kun det gode til det levende og husk dem alle uanset størrelse. Jeg passer på resten.


Hold ikke fast i det ubrugelige, giv slip og bevæg dig frit ind i nyhedderne, det gamle holder ikke uanset og de nye kan du heller ikke holde fast i. Oplev alt det nye og giv gode ideer og handlingertil det, se de glade mennesker vokse og forny sig og vær selv fri og fordumsløs. Alt vokser som det skal.


Pas på falske målsætninger og forvrængede former. De rigtige former indeholder skønheden.

Jeg taler til dig hele tiden.                                                                Jeremiel.


---


Jeremiel arbejder på at vi slipper vores focus og aktiviteter på de opbrugte dele af verden som allerede er ved at smuldre og at vi giver helt slip på dem så de kan opløses. Jeremiel hjælper os med at give inspiration og kraft til de nye gode aktiviteter så verden beriges på en sund måde og så vi alle kan opbygge det der bevarer en gode verden. At vi ikke låser vores bevidsthed på begrænsende målsætninger og forestillinger og i stedet oplever


den frie skabelse under udvikling


Der er rigtig mange sjæle der skal åbnes indtil, for de kan alle selv formidle sig, så vær fri og ubunden.


Jeremiel vil lære os ikke at holde fast i noget eller nogen hvor det bliver tungt.

Jeremiel vil lære os at se alt det gode og at godheden indeholder skønhed.

Jeremiel varsler dig dit formål med livet men ikke resultaterne.

Jeremiel taler højt så alle kan høre det undtagen de " døve".

Jeremiel siger at hvis du arbejder på falske mål spiller du teater.

Jeremiel siger at venter du på at noget skal ske lyver du for dig selv.

Jeremiel siger at arbejder du på det du har forstået er du på rette vej.


---


Ærkeenglen Michael hvis navn betyder Den der er som Gud, han er helt enormt stærk, hans styrke kan virke overvældende.

For at åbne op over for Ærkeenglen Michael kom jeg i kambolage med min egen natur. Jeg har en stor del af mig der vil selv og det kan du ikke med Ærkeenglen Michael. Det at ville selv måtte jeg slippe og overgive mig til den enorme styrke og selve hans storhed. Og han er enormt stor. Jeg følte mig som en lille bitte dværg og hans øjne lyste som de klareste krystaller indeholdende både lyset og mørket. Det mørke er tungt mørkt indad og det lyse er skarpt klart strålende udad og hans øjne lyste på mig.

Jeg kan godt forstå at han kan se både jordens mørke i sin dybe tunghed og selve lyset når det er i sin reneste klarhed.

Ærkeenglen Michael holder mig nede så jeg bevarer beskedenheden ellers kommer jeg til at tro på at jeg selv kan og da vil mit arbejde ophøre.

Samtidigt står han med en så stor styrke overfor mig over mig og rundt mig at jeg er helt beskyttet så intet absolut intet ondt kan ske mig.


Ærkeenglen Michael oplevedes med alle farverne i farveskalaen en efter en skiftende efter hinanden fordi han rummer alt jordklodens indhold og alt der er og alt der skal transformeres. Han rummer alt i menneskeheden på en gang og kun derfor kan han samtidigt beskytte menneskeheden. Ærkeenglen Michael smiler med glæde og kærlighed og omsorg og


han ønsker dig kun en ting, Visdom.


Rundt om ham er der mange mange mindre engle som lyser og renser og transformerer. De er glade og lystige, de syntes det går godt.


Ærkeenglen Michael siger med styrke:

Var din mund og tal sensitivt, alle ordene skal komme med omhu, så åbner vi os og tør være i verden. Pas på de rå energier, de lukker mennesker, der ønsker det gode. Vi skal alle lære at være åbne og synlige, så der kan skabes fred i mennesker og tillid til de åndelige verdener. Budskaberne ligger der lige så tæt som frugterne i naturen.


De åbner mennesker kan modtage budskaber og har styrken til at tale om det.

Det åbne sind vil lade sjælen tale og da vil du være i en glad verden.
armedon.com ©2016  alle rettigheder forbeholdes