Det Splintrede Hjertes Spirituelle Åbning

Påskedag knuste mit hjerte, og gaven blev et fuldt åbent klarsyn.


 

I påsken 2008 oplevede jeg en overvældende, magtesløs smerte i mit hjerte. Det var en overvældende smerte af kærlighed, der ikke var gengældt.

 

Da jeg i magtesløshed gav efter for smerten, der både var fysisk og psykisk, brast mit hjerte. Det splintrede, det brast, det knustes, det smuldrede i en overvældende smerte, og jeg så mit hjerte som det, det var, en meget lille rød

klump. Jeg mærkede, at der i det inderste indre, i min kernes centrum kunne jeg selv frit vælge. Der var to mulige valg: Hadet over en kærlighed, der ikke blev gengældt og kærligheden, der elsker uanset hvad.

 

Jeg valgte kærligheden, og forstod, at jeg har mit frie valg til at elske uanset hvad, og at kærlighed er fri og uafhængig.

 

Da oplevede jeg fra mit kærlige hjertes inderste indre en styrke, der er uovervindelig og en lyksalig lykke, der er uendelig og ubrydelig. Jeg mærkede at denne kærlighed er frygtløs, og at livet i fuldstændig kærlighed er et liv uden

frygt. Og jeg mærkede den enorme styrke, der ligger i det inderste indre center. Da kom freden, en salig velsignet sødmefyldt fred der udfylder alt, er helt stille, mild og så fuldkommen, at den er en velsignelse i sig selv.

 

På knæ

 

Nogle gange skal vore hjerter knuses

 

Nogle gange skal vi miste alt

 

Nogle gange skal vi dø

 

Før vi mærker essensen af livet

 

Ud af livets essens

 

Strømmer den varmeste kærlighed

 

Den fuldkomne fred og frihed

 

Da mærker vi meningen med livet.

 

 

Freden, lyksaligheden og kærligheden bredte sig i mit hele og jeg så nu hvordan universet lys strømmede oppe fra og ned i mit hjerte. Jeg så, hvordan lyset strømmede ind gennem det tredje øje og ned i hjertet.

 

Det blev mig vist hvordan et klarsyn er ren,t når det ses fra et rent hjerte og kun da er det en ren clairvoyance. Et rent hjerte er et hjerte, der udelukkende vælger ud fra kærligheden, venligheden og freden i alle situationer uanset hvad.

 

I flere uger efter var jeg fuldstændig tom inden i. Der var så tomt at ikke engang vindens susen kunne høres. Hvis du står i en hule midt inde i et bjerg vil der være en ligeså stille tomhed. Jeg var nødt til at leve en dag af gangen,

og har herefter haft så let ved at være her og nu. Siden da har mit klarsyn været helt åbent. Når jeg ser med mit tredje øje er det et kæmpe øje, der blinker som de andre øjne. Jeg kan endda se øjenvipperne, når det blinker. Med det tredje øje ser jeg ud over hele kloden og ud over sletterne og savannerne med alle dyrene og træerne.

 

I flere situationer efter dette har jeg oplevet en tilstand af fuldkommen stilhed. Der er så fuldkomment stille, at alt i livet går i stå, står stille. Det varer længe hver gang. Tiden stopper op, alt er stille. Der er ingen følelser,  ingen lyde. Intet andet end denne velsignede stilhed, som er indbegrebet af guddommelig fred. Det er som at sidde i en tidslomme eller i en tidspause.

 

___

 

Sognepræst Ole Pihl skrev i Hals Avis påsken 2008 artiklen – Jesus døde af kærlighed.

 

Jeg vil gerne citere Ole Pihl for følgende:

 

Kun kærlighed kan vække kærlighed.

 

Korset er magtesløshedens sted og dermed kærlighedens sted FOR KUN KÆRLIGHED I MAGTESLØSHED KAN VÆKKE KÆRLIGHED.

 

Ser vi på påskedag/opstandelsens dag er det ikke hævneren, der opstod, men derimod elskeren.

 

Ole Pihl afslutter sin artikel med ordene:

 

Dermed viste Gud os, at kærligheden er vigtigere end at undgå døden, for livet er intet værd uden kærlighed. I påsken er det guds vigtigste budskab.

 

Lever du på kærlighedens vej? Eller overlever du bare?

___

 

There is a brokenness

out of which comes the unbroken,

a shatteredness

out of which blooms the unshatterable.

 

There is a sorrow

beyond all grief which leads to joy

and a fragility

out of whose depths emerges strength.

 

There is a hollow space

too vast for words

through which we pass with each loss,

out of whose darkness

we are sanctioned into being.

 

There is a cry deeper than all sound

whose serrated edges cut the heart

as we break open to the place inside

which is unbreakable and whole,

while learning to sing.

 

-Rashani, 1991

 

 

 

 

Der er intet så helt som det knuste hjerte. Med ønsket om mod til at vælge frit.


armedon.com ©2008-2017

alle rettigheder forbeholdes