De Helbredende Engle, Metatron, Zadkiel og Rafael

Engleaften d 7 oktober 2016

Helbredende engle


Kanaliserede budskaber fra de Helbedende Engle

v/ Marianne Elisabeth PedersenEnglen Metatron formidler at


  • Englen siger at helhed er den kraft der skaber helbredelse.
  • Sjælens sæde er i hjertet og herfra sender du en harmonisk favnende energi af kærlighed og varme til den sammenhørighed som det sunde liv indeholder. Det er samhørigheden ved det indre liv og det ydre liv, der skaber balancen for fred og det er den gennemgående engergi mellem krop, sind og ånd, der skaber din kraft i livet. Helheden i dette gør dig sund.
  • Englen Metatron taler om energifrekvenserne der danner alle substanser. Uoverensstemmelser skaber brud i din livskraft og skaber usunde substanser.
  • Farverne healer dig og det er farverne i lyset der helbreder dig. Luk øjnene og se din farve.
  • Alle disharmoniske stemninger skaber dårligdomme i helbred og i livet.
  • Harmoniske energier er fred, ro, glæde, kærlighed, respekt, hjertelighed, rummelighed og lykke
  • Disharmoniske stemninger er utålmodighed, grådighed, kritik, fordømmelse, fanatisme, snæversyn, selvretfærdighed, undskyldninger, bedrevidenhed, skyld og skam og dårlig samvittighed.


Metatron som er videnskabens engel fortæller at vi skal forstå


  • at det er energifrekvenserne der går i stykker ved vores mentale arbejde, når vi fra det mentale danner disharmoniske energier og at det over tid rammer vores helbred. Det nedbryder vores livskraft og dermed vores helbred.
  • Englene i sig selv viser sig i de smukkeste energifrekvenser som er helende og helbredende for os mennesker. Så alle engle er mere eller mindre helbredende ved deres nærvær.
  • De stemninger og energier som du opfanger fra dine engle skal du selv prøve at skabe i dit liv. De vil give dig mere livskraft.


Metatron er indviet i alle Guds hemmelighedder og ved hvordan hele universet er sat sammen og fungerer indbyrdes i en suplerende helhed. Derfor kender han også til alle grundsubstanserne i alle materialer og alle energier og forstår derfor de forskellige energifrekvenser.


Zadkiel Glædens engel formidler den violette flamme til os for rensning fornyelse og transformation. Zadkiels violette flamme representerer glædens evne til forvandling.


Rafael er den helbredende engel der hersker over alle sygdomme og alle menneskebørnenes sår. Rafael er den store healer og alt ubalanceret kan heales på alle de menneskelige planer.


armedon.com ©2016  alle rettigheder forbeholdes------------------------------------------------------

Der bliver sagt at det er sandt at lige før vi bliver født lægger en engel sin finger på vores læbe og siger...Schhhhhh.....

Fortæl ingen hvad du ved.


Det er derfor vi fødes med en kløft på overlæben og er ude af stand til at huske hvor vi kommer fra.


- Roderick Macleish-

Helbredende engle