Tvillingesjælenes betingelsesløse kærlighed skaber fuldendelse

oktober 2009

Tvillingesjæles møde er vejen til den betingelsesløse kærlighed og de kan da forenes på sjælsplan og vil begge være i rent lys. Når der tales om betydningen af at deres forening belyser universet langt ud over dem selv menes, at de forenes i den uafhængige betingelsesløse kærlighed.

 

Den forening der omtales er helt uafhængig af en fysisk forening og skal ikke misforstås ved et fysisk ægteskab i dette liv.Når tvillingesjæle mødes indgår de i en udvikling der ikke kan fravælges, det gør at forløbet kan opleves som en meget krævende og hår udviklingsvej, billedligt set som en tornebeklædt vej. Tornekrattet er symbolet på de energifelter der endnu ikke er healet og belyst. Det er alle de felter, der fastholder sorgen, vreden, kontrollen frygten den begrænsede kærligheds evne, smerten i hjertet m.v.


Det er vigtigt, at vide, at der her også ligger opgaven at belyse og heale alle karmiske bindinger til de tidligere liv, der har været mellem de to. Forholdet mellem tvillingesjæle kendetegnes ved den dybe længsel efter hinanden, ved genkendelsen og ved den stærke tiltrækning, samt ikke at kunne give slip i traditionel forstand. Det er at møde sig selv og sin egen modsætning. Det er at møde vores sjæls dualisme på jorden.

 

En af forskellene mellem at møde en sjæleven og at møde sin tvillingesjæl er at når du møder sjælevennen har du dit frie valg hvor du kan vælge til og fra, mens når du møder din tvillingesjæl er der ingen vej tilbage, du har intet valg andet end at gå vejen.

Og der sker ingen forening før begge er fuldkomne nok til at kunne det.

Vejen er at heale og belyse alle de mørke felter du har i dit sjæleliv og opøve evnen til at leve i kærlighed og guddommeligt lys, det guddommelige lys vi alle er opstanden af.

 

Tiden får en anden dimension når tvillingesjæle er sammen, det er som om det ikke er længe siden sidst uanset, at der kan være gået måneder eller år. Det er som at være væk fra hinanden et kort øjeblik. Det er også oplevelsen af tiden i dit liv, der gør at du kan leve med adskillelsen, for det er ved at leve i nuet, at tage en dag af gangen og ikke orientere dig ud i fremtiden at du kan få ro omkring dine længsler og følelser der dybest set ikke er fuldendte, for da ville du have fred og ro om din kærlighed til din tvilllingesjæl og ikke ville mere end det der er her og nu.

 

Ved at leve i nuet, ved at leve en dag af gangen sætter du dig ud over mange af de mekanismer der ligger i et dualistisk liv på jorden. I nuet kan du glæde dig over det der er og ikke føle smerte eller længes efter og spekulere over det der ikke er. Du ønsker dybt og inderligt at forenes med din tvillingesjæl, men det er guddommeligt styret og du kan ikke med din vilje få en forening når alt allerede er tilrettelagt.

Du møder din tvillingesjæl i det omfang, der sætter jeres processer i gang for din videre udvikling til en dyb kærlighed uanset, en accept og kærlighed til livet uanset og en dyb kærlighed til din tvillingesjæl uanset også uanset om i får dette liv sammen.

 

Tvillingesjælenes møde udfordrer dig med en kærlighed der er betingelsesløs og som indeholder en dyb længsel efter hinanden et stærkt seksuelt begær, da elskov mellem disse to er ganske særlig. En trang til at forenes og en kamp med viljen, der ikke får sin vilje. Det er et møde, hvor der ikke er nogen vej tilbage til den gamle kendte måde at elske på og hvor den indlærte dualistiske forståelse kommer til kort og ikke kan bruges mere.

 

Når du elsker så dybt må du opgive alle dobbelttydede forståelser.

Du kan hverken forenes eller fjerne dig, du kan ikke holde fast eller give slip, det er hverken ja eller nej, du kan ikke styre og kontrollere eller vende ryggen til, du kan ikke forlange og kræve eller ignorere og afvise.

Der er ikke rigtigt og forkert, ej heller sandt eller falsk, det er ikke enten seksuelt eller kærligt men begge dele. Du kan ikke måle dine præstationer i jordiske materielle mål men udelukkende måle dit kald som er kristuskærlighedens evige vej. Alt indeholder begge sine modsætninger.

I betingelsesløs kærlighed forenes alle modsætninger. Det er når tvillingesjælene hver for sig finder ind til betingelsesløs kærlighed at alle deres indre modsætninger forenes i helhed og da kan de to sjæle forenes i fuldkommen-hed.

 

Det er derfor vi alle har en trang til at møde denne fantastiske kærlighed, for det er vores grundlæggende trang til at finde frem til det, der er den dybeste mening med vore liv på jorden, at forenes med den altfavnende betingelsesløse kærlighed, hvor vi forbinder os med det guddommelige lys vi er opstået af og som bringer os til evig lykke og fred. Hvilket er vore alles kald på jorden.

 

Det du kan gøre er alle de kærlighedsskabende og healende ting som at elske, acceptere, være i dit liv lige her og nu, glæde dig, acceptere din læng-sel din kærlighed og dit begær. Du kan kun sætte dig ud over de jordiske normer og slippe rigtigt og forkert, overgive dig i din guds beskyttelse.

Det er jesus Kristus energien som er en kærlighed, der er altfavnende og betingelsesløs.

 

Når du føler en betingelsesløs kærlighed og lever på denne ene unikke fantastiske dag bliver du meget lykkelig og taknemmelig for alt som du har fået og den fantastiske gave som det er at møde sin tvillingesjæl og det er ikke længere vigtigt om i forenes i et jordisk liv.

Din dybe kærlighed healer alle dine indre veje og du vil opleve en kærlighed, der er så dyb at du elsker dit liv, akkurat som det er lige nu uden nogle krav til det og uden at vurdere din vej som rigtig eller forkert.

 

Din egen indre betingelsesløse kærlighed skaber alt rigtigt og godt som det er og du oplever hele dit liv som godt uanset. Og din dybe kærlighed og accept skaber kærlighed til alt i dit liv uanset og det mister sin betydning hvad resultatet bliver.

 

I betingelsesløs kærlighed forenes alle modsætninger.


Det er når tvillingesjælene hver for sig finder ind til betingelsesløs kærlighed at alle deres indre modsætninger forenes i helhed og da kan de to sjæle forenes i fuldkommenhed både i dette liv og derefter.


armedon.com ©2009  alle rettigheder forbeholdes