Det Fuldkommen Guddommelige Kærlighedsaspekt

Armedon Glory

Videnscenter for holistisk og åndelig udvikling

v/ Marianne Elisabeth Pedersen

Det fuldkommen Guddommelige Kærlighedsaspekt

Kærlighed er healing

 

Lyset er kærlighed

 

Lyset er healing

Ren healing er en ubegrænset videreførelse af fuldkommen guddommelig kærlighed.

Kærligheden transformeres til os i en form, som vi er modtagelige overfor. Det være sig i form af symboler, som passer til kulturen eller til individets referenceverden, det være sig i form af musik eller lys som igen vises i farver.

Der er så mange måder at heale på i så mange religioner og så mange kulturer. Indholdet er fælles, men formen er forskellig, idet Universets fælles Guddommelige kraft når os via så mange forskellige kanaler og former.

Healing er en kanal for den Guddommelige kærlighed.

Healing er den rene sjæls og det rene hjertes uforbeholdne videregivelse af Universets Guddommelige kraft, sendt til os som lys og farver. Lyset er Guds kærlighed til menneskene.

I det øjeblik, du af sindets renhed kan modtage kærlighedens lys og videregive den i fuldkommen næstekærlighed, da fungerer du som kanal for Universets kærlighed og videregiver Universets ønsker således at det når frem til vedkommende som en healende kraft.

Kærlighed er healing

Lyset er kærlighed

Lyset er healing

Et rent hjerte i et rent sind som i vores del af verdenen symboliseres som en hvid rose, et hvidt hjerte, eller en hvid lotusblomst, opnås ved at alle chakraerne er helt uden blokeringer. De er alle helt åbne og helt rene, og der ageres ud fra et uselvisk næstekærlighedsaspekt.

Din kærlighed er da fuldkommen i pagt med den Universelle kærlighed.

Når vi alle når en sjæletilstand af ren uselvisk kærlighed er der ikke længere brug for healere, idet vi alle modtager og videregiver Universets Guddommelige Healende kraft i form af ubegrænset kærlighed.

Den Universelle kærlighed er en kærlighed, som favner alt og alle, og som er i nuet og i evigheden. Den evighed, som strækker sig over den fuldkomne fortid og fremtid. Det er den kærlighed som favner alles og alts modsætning også kærligheden til mørket, til hadet, til krigen, de onde kræfter, smerten, syg-dommen og døden.

Derfor: Send alt hvad der er ondt, din fjende, smerten, den du hader og sygdommen, send det kærlighed. Send din sygdom og smerte kærlighed og den forsvinder. Send din fjende kærlighed,og hun holder op.

Kun i ren kærlighed, i Guds kærlighed kan du heale og kun i fuldkommen Guddommelig kærlighed kan du opnå fredeligt samvær, en rask krop og en lykkelig væren.

 

 

armedon.com ©2008-2017

alle rettigheder forbeholdes

 

 

Kontaktoplysninger

Armedon Glory - evighedens lys ApS

v/ Marianne Elisabeth Pedersen

Lyngbygårdsvej 96

2800 Kongens Lyngby

 

Tlf: 21 40 47 73

mariannepedersen@armedon.com

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 19:00

Tirsdag kl. 10:00 - 19:00

Onsdag kl. 10:00 - 19:00

Torsdag kl. 10:00 - 19:00

Fredag kl. 10:00 - 19:00

Lørdag kl. 10:00 - 19:00

Alle dage efter aftale

 

Betalingsinfo

Kontotooversørsel til

Konto 2252 - 6280621550

 

mobilpay shop 53097

 

eller kontant

 

CVR: 31761050

 

armedon.com © 2003-2018

alle rettigheder forbeholdes